Summercamp

Er du mellom 13 og 18 år og interessert i å lære mer om Digital Art? Da bør du bli med på Kunnskapstrening ITs digitale Art Summer Camp!

4. – 29.juli kl.12:00 – 17:00 (mandag til fredag) kan du lære mer om digital tegning, karakterdesign, pixelart og animasjon. Campen foregår online, men Basen holder dørene åpne for de som vil ta med seg PC’n, sitte sammen og ha en veileder sammen med seg. Dette er tilrettelagt gjennom Sør-Varanger kommune. Campen koster kr. 4800,- per deltaker, men SVU sponser deler av deltakeravgiften til de seks første som melder seg på via SVU. De seks første som melder seg på vil kun betale en egenandel på kr. 1000,- som går til å dekke lunsj alle dagene.

Hvorfor ønsker SVU å dekke kostnadene for dette?
– Bakteppet er er ønske om å tilrettelegge for at barn som er interessert i å utvikle digitale ferdigheter skal få et likt tilbud som alle de som driver med idrett. De skal møtes å ha sommerskole, på lik linje med de som spiller fotball, til eksempel, forteller prosjektleder Ane Sofie MIkkelsen. Tilbudet gjelder for øvrig kun de som vil delta fysisk og sitte på Basen, ikke de som vil delta digitalt, legger Ane til.

Summercampen er et samarbeidsprosjekt mellom Kunnskapstrening IT, Sør-Varanger Utvikling , Basen, Kirkenes Idrettsforening og NAV. Arrangementet finner du på Facebook. For mer informasjon, ta kontakt med Ane Sofie Mikkelsen (47658560 / ane@svu.as).

Postkassa

Har du tips til en gladsak eller et arrangement du ønsker at vi deler? Har du forslag til noe som bør ligge på siden? Legg igjen et brev i postkassa, da vel.

Vi vil kun bruke din e-post for å sende deg bekreftelse på at ditt brev er mottatt.