Stor suksess for samarbeid med ungdomsbedrift

Med 26 innlegg på TikTok-kontoen vår sørget Nordstjerna Markedsføring UB for innhold om Sør-Varanger til ungdommene i Sør-Varanger.

For andre året på rad har vi hatt samarbeid med en ungdomsbedrift fra Kirkenes videregående skole. I år er det jentene i Nordstjerna Markedsføring som har hatt styringen på vår nyopprettede TikTok-konto. Overlappet av en uke med «takeover» av russegruppa Beerusa2022, har kontoen fått 310 følgere og til sammen nesten 9000 likes. Den mest sette videoen på kontoen er sett av 60 000 personer.

-Vi har vist hvor fint det er i kommunen vår

Daglig leder i Nordstjerna Markedsføring, Alisa Hansen, forteller at det har vært interessant å jobbe med Spreng Grenser gjennom skoleåret.

-Vi har fått jobbet med noe som har utfordret oss. Vi har måttet være kreative og gode på ting, som for eksempel hvordan vi skal nå ut til ungdom uten å kjede dem. Her fikk vi tipset om at vi måtte «show, dont tell» og med det har vi på en kreativ måte ikke bare fortalt hva som er bra med kommunen vår, men vist folk hvor fint det er her, forteller Hansen.

AVVIKLET DRIFTEN: Jentene i Nordstjerna Markedsføring UB har jobbet for Spreng Grenser hele skoleåret.

-Et samarbeid gull verdt for synnliggjøringen av kommunen

Å få ungdommer til å trives i Sør-Varanger, snakke varmt om kommunen sin når de reiser ut og ikke minst å komme tilbake etter endte studier, et et viktig mål for Spreng Grenser og den jobben eier Sør-Varanger Utvikling gjør på rekruttering og bolyst. Prosjektleder Vilde Kvammen Olsen er veldig fornøyd med samarbeidet med elevene på videregående.

-Å få et slikt samarbeid er gull verdt for synliggjøringen og markedsføringen av Sør-Varanger. Det å skulle nå ut til denne målgruppen er noe vi har jobbet lenge med å få til. Gjennom disse samarbeidene vi nå har hatt har vi klart det. Nå håper jeg bare det er en annen ungdomsbedrift som ønsker å ta over stafettpinnen etter Nordstjerna Markedsføring, sier Kvammen Olsen.

Er du mellom 18 og 25 år og ønsker å lage innhold for oss i sommer? Ta kontakt med Vilde på vilde@svu.as.

Postkassa

Har du tips til en gladsak eller et arrangement du ønsker at vi deler? Har du forslag til noe som bør ligge på siden? Legg igjen et brev i postkassa, da vel.

Vi vil kun bruke din e-post for å sende deg bekreftelse på at ditt brev er mottatt.