Fra Vadsø til Kirkenes og Nothing Hill 

Skrevet av Debbie Nsamba, Finnmark Productions 

Debbie Nsamba skal sammen med resten av gjengen i Finnmark Productions flytte et av sine kontorer til Nothing Hill. Finnmark Productions er et produksjonsselskap som spesialiserer seg i film, reklameproduksjon og markedsføring. Sammen med andre selskaper som flytter inn på Nothing Hill håper de at de sammen her kan skape et ambisiøst og innovativt miljø. 

Nothing Hill har potensialet til å sette Sør-Varanger på kartet på en måte vi ikke har sett før. Det representerer en unik mulighet for oss i Finnmark Productions til å realisere vår visjon, og samtidig bidra til vekst og utvikling i regionen, sier Debbie. 

Å samle en så mangfoldig gruppe bedrifter under samme tak er en imponerende satsing.  

Vi flytter inn i Nothing Hill fordi vi ser en mulighet til å være med på å utvikle regionen og dele unike historier fra nord med et internasjonalt publikum. Vi gleder oss til å være en del av et ambisiøst og innovativt miljø som bidrar til vekst og fremgang for både lokalsamfunnet og bedrifter, avslutter Nsamba. 

Postkassa

Har du tips til en gladsak eller et arrangement du ønsker at vi deler? Har du forslag til noe som bør ligge på siden? Legg igjen et brev i postkassa, da vel.

Vi vil kun bruke din e-post for å sende deg bekreftelse på at ditt brev er mottatt.