INNAFOR VEGGAN PÅ HJEMMEKONTORET: 24. MARS

Av. Siv M. Wollmann

En fin dag på kontoret: Not, eller?

Hjemmekontor har blitt et mye brukt ord den siste uka, etter at mange av oss som bor i nasjonen endelig fikk lovlig grunnlag til å unngå både hverandre og arbeidsplassen.

Her skal det altså jobbes hjemmefra så langt det e mulig, og da e det vel greit å sende en tanke til alle som gjør akkurat det mulig: Arbeidsgiveren for utstyr og oppgava, kraftlaget for strøm og fiberløsning, banken for å la mæ betale for å ha hjemmekontor, Friele for drivstoff (kommunalt ansatte må stadig etterfylles) og ellers en takk med tilbakevirkanes kraft til foreldran mine som gjor det mulig for kommunen å ansette mæ etter at æ i mange år bare hadde vasa rundt og holdt på med skolegang (og lediggang, som e rota til alt ondt og alt det der, men lediggang holdt æ bare på med på fritia, så det gjelds ikke).

Hjemmekontor… Dåkker som trur det e så flott, har dåkker tenkt på arbeidsmiljøet? Den typen kontor byr på endel saker og ting som kontorfellesskapet på Rådhuset ikke kan skilte med, nemlig

  • mangel på daglig reinhold av kontoret (vurdere etterhvert ukentlig reinhold, men æ velge å se på det som et kostnadsspørsmål, trur ikke æ har økonomi til å gjør reint så ofte)
  • dårlige garderobeforhold (klær ligg utover golvet på kontoret)
  • kantineløsning som Mattilsynet sikkert hadde stengt med umiddelbar virkning
  • kantina e dessuten ubetjent, og æ mistenke at det stjeles mat
  • ingen HMS og fraværanes verneombud
  • en kleskode som best kan beskrives som hytteaktig
  • elendig faglig og sosialt miljø, ingen snakke med mæ i pausan
  • mårrakaffe, tjyvkaffe og to-kaffe finn sted på veldig mange tidspunkt


Men æ vil også fremheve at her på hjemmekontoret e sykefraværet helt nede i 0 %! Og det må sikkert applauderes (ser det har blitt pop med applaudering). Husk å vask nevvan etter å ha klappa dem ihop!

Ta vare på hverandre, og for å sitere en æ kjenn: Rekk ut ei hand til de som treng det.

Og igjen:
… husk å vaske den handa godt først!

#SVKSammen #hjemmekontor

Med vennlig hilsen Siv
delvis hjemmekontorist

Siv i hjemmekontorantrekket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *